Miniforms - dizajnerski dodaci za namještaj

Miniforms tvrtka koja se bavi proizvodnjom dodataka za namještaj. Proizvodnja je zasnovana na kružnom ekonomskom razmišljanju, od izbora materijala do dobavljača koji imaju isti cilj da budu ekonomski svjesni onoga što rade. Podržavaju poboljšanje životnog stila i kulturu dizajna koja proučava funkcionalnost, estetiku i održivi razvoj. Miniforms proizvodni procesi pažljivo se proučavaju i nadograđuju u kontinuitetu. Promoviraju etiku ponovne upotrebe što znači da proizvode s materijalom koji se već koristio te time pridonose očuvanju okoliša. Miniforms dizajnerski dodaci za namještaj zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Miniforms - dizajnerske talijanske fotelje

Miniforms - dizajnerske talijanske fotelje

Miniforms - dizajnerski regali i komode

Miniforms - dizajnerski regali i komode

Miniforms - talijanski dizajnerski stolići

Miniforms - talijanski dizajnerski stolići

Miniforms - dizajnerski stolovi i stolice

Miniforms - dizajnerski stolovi i stolice

Dall Agnese - dizajnerski regali i komode

Dall Agnese - dizajnerski regali i komode

Dell Agnese - dizajnerski stolovi i stolice

Dell Agnese - dizajnerski stolovi i stolice

Moroso - talijanska dizajnerska rasvjeta

Moroso - talijanska dizajnerska rasvjeta

Moroso - talijanski dizajnerski kreveti

Moroso - talijanski dizajnerski kreveti

Samoa - dizajnerske sjedeće garniture

Samoa - dizajnerske sjedeće garniture

Bontempi - dizajnerski stolovi i stolice

Bontempi - dizajnerski stolovi i stolice

Arredo - talijanske dizajnerske kuhinje

Arredo - talijanske dizajnerske kuhinje

Arketipo - dizajnerske sjedeće garniture

Arketipo - dizajnerske sjedeće garniture

Arketipo - talijanska dizajnerska rasvjeta

Arketipo - talijanska dizajnerska rasvjeta

Arketipo - dizajnerski regali i komode

Arketipo - dizajnerski regali i komode

Arketipo - dizajnerske talijanske fotelje

Arketipo - dizajnerske talijanske fotelje

Tomasella - dizajnerski stolovi i stolice

Tomasella - dizajnerski stolovi i stolice

Tonin Casa - kvalitetne i dizajnerske fotelje

Tonin casa je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Namještaj je izrađen u Italiji i pruža najbolju kvalitetu koju klijent može imati. Smatraju kako efektivan projekt dolazi iz efektivne komunikacije s klijentom. Stoga u suradnji s klijentima izrađuju dizajniran, inovativan i luksuzan namještaj. Glavni cilj tvrtke Tonin casa je izraditi besprijekoran i dugotrajan namještaj. Tonin casa kvalitetne i dizajnerske fotelje suvremenog su dizajna pomiješani s najluksuznijim, dragocjenim i visoko ocijenjenim materijalima.

Saba - talijanske dizajnerske fotelje po mjeri

Saba Italia se bavi proizvodnjom i dizajnom namještaja po mjeri. Tvrtka nudi svojim klijentima široki izbor različitih stilova. Kolekcija Saba temelji se na funkcionalnom i modernom dizajnu. U Sabi nikada ne prestaju istraživati nove ideje, jer svijet uređenja kuća nikada se ne prestaje razvijati. Saba talijanske dizajnerske fotelje po mjeri oblikovat će se i prilagoditi zahtjevima svakog klijenta.

Rigosalotti - talijanske dizajnerske fotelje

Rigosalotti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Cilj tvrtke Rigosalotti je razvoj inovativnih modela u skladu s potrebama tržišta. Namještaj je u potpunosti izrađen u Italiji. Svi materijali su pažljivo odabrani te jamče visoki standard kvalitete. Rigosalotti talijanske dizajnerske fotelje sa svojom će kvalitetom i udobnošću svojim kupcima ponuditi najbolje te udovoljiti njihovim zahtjevima.

Porada - kvalitetne i dizajnerske fotelje

Porada je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog namještaja. Izvrsna kvaliteta i veliko iskustvo u proizvodnji namještaja njihov je zaštitni i dobro definiran identitet. Proizvodi koji doprinose dizajnu domaćeg okruženja u kojem su zadovoljene svakodnevne životne potrebe. Kolekcija Porade je široka i raznolika sastoji se od mnoštva prigodnog namještaja razvijenog u suradnji s dizajnerima. Ulažu svu brigu i strast u svoj svakodnevni posao. Porada dizajnerske fotelje izrađene su od kvalitetnog materijala koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Moroso - talijanske dizajnerske fotelje

Moroso je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Moroso je vodeća tvrtka za projekte unutarnjeg dizajna na talijanskom i međunarodnom tržištu koristeći dugogodišnju predanost, vještinu i brigu majstora koji rade zajedno s najznačajnijim i najtalentiranijim svjetskim dizajnerima, mogu pretvoriti ideje i koncepte u proizvode i projekte koji zadovoljavaju zahtjeve klijenata. Nude kvalitetne proizvode upotrebom visokokvalitetnih materijala i istinskoj pažnji prema detaljima. Istraživanje, talent, stručnost, geografija: kvaliteta Moroso proizvoda je zbroj svih tih faktora kako bi svaki pojedini proizvod bio jedinstven. Moroso dizajnerske fotelje ponudit će najbolje od kvalitete i dizajna te pružiti jedinstven izgled svakom prostoru.

Midj - kvalitetne dizajnerske fotelje

Midj je talijanska tvrtka koja se bavi dizajnom i proizvodnjom namještaja. Talijansko znanje, industrijski kapacitet i napredne tehnologije su snaga Midj tvrtke to je i ujedno ono što ih izdvaja od drugih. Dizajniraju za ljude koji žele osjetiti trenutke sreće i udobnosti. Kroz svoje kolekcije traže priliku da pronađu savršeno rješenje i za javne i za privatne prostore. Koriste samo kvalitetne i testirane materijale i boje. Midj kvalitetne dizajnerske fotelje zadovoljit će želje i potrebe klijenata te im izmamiti osmijeh na lice.

Lago - dizajnerske i kvalitetne fotelje

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerski i kvalitetne fotelje izrađene su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Flexform - dizajnerske i kvalitetne fotelje

Flexform je talijansko industrijsko poduzeće s čvrstom kulturom stručnosti u proizvodnji namještaja koji su cijenjeni zbog njihove visoke kvalitete. Flexform proizvodi veliku kolekciju namještaja za dom koji odiše profinjenom sofisticiranošću, od izvanredne konzistentnosti dizajna, nenadmašne udobnosti i vrhunske kvalitete. Proizvodi fleksibilnih proizvoda izrađeni su da daju stil i eleganciju stambenim i ugostiteljskim prostorima. Flexform predlaže širok raspon dizajnerskih i kvalitetnih fotelja izrađenih od vrhunskih materijala pogodnih za svačiji dom.

Desiree - talijanske dizajnerske fotelje

Desiree je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Proizvodnja koja je 100% proizvedena u Italiji. Proizvodi Desire proizvođača dizajnirani su tako da zadovoljavaju suvremene životne potrebe te su izrađeni od kvalitetnih, prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala. Surađuju s raznim vrhunskim dizajnerima. Kvaliteta Desiree proizvoda ovisi o obradi kao i korištenim materijalima. Ručna izrada koju obavljaju daje gotovom proizvodu elegantan, prilagođen dodir, dok mehanizirana obrada jamči kvalitetu. Desiree talijanske dizajnerske fotelje prilagodit će se svakom prostoru i udovoljiti svačijim željama i potrebama.

Cattelan - dizajnerske fotelje po mjeri

Cattelan Italia bavi se proizvodnjom i dizajnom modernog namještaja. Funkcionalnost i dizajn sjedinjuju se u savršenom skladu koji Cattelan Italia namještaj čini autentičnom ikonom Italije. Posebnost njihovog namještaja je ta što omogućuje stvaranje elegantnih prostora u domu zahvaljujući kvalitetnom materijalu i lakoći izrade. Daju naglasak na životne prostore spajajući praktičnost i estetsku sofisticiranost. Cattelan Italia dizajnerske fotelje elegantnog su i modernog izgleda te su izrađeni od najboljih materijala.

Bonaldo - talijanske dizajnerske fotelje

Bonaldo je tvrtka koja se već 80 godina bavi proizvodnjom namještaja. Bonaldo proizvodi su nastali u Italiji i dizajnirani od strane domaćih i međunarodnih dizajnera. Tijekom postojanja usavršili su proizvodni proces zadržavajući kreativnost, kvalitetu i inovativnost. Bonaldo talijanske dizajnerske fotelje najbolje će interpretirati potrebe suvremenog društva i probuditi emocije na prvi pogled.

Tomasella - dizajnerske dječje sobe po mjeri

Tomasella tvrtka se bavi proizvodnjom modernog, funkcionalnog i dizajniranog namještaja po mjeri koji zadovoljava potrebe stalnog razvijajućeg dnevnog namještaja. Pružaju maksimalnu modularnost kompozicije, dizajn, estetsku pročišćenost, esenciju te sitne završne obrade. Tomasella dizajnerski dječje sobe po mjeri opremljeni su brojnim vrstama unutarnje opreme za organiziranje prostora i mogu se prilagoditi izboru raznih esencija, boja i oblika u svakom domu.

Mab - dizajnerske dječje dobe po mjeri

Mab je talijanska tvrtka koja se bavi izgradnjom i prodajom kućnog namještaja. Jedna je od najdinamičnijih proizvođača namještaja u suvremenom stilu u Italiji. Najpoznatiji su dobavljači spavaćih soba zbog svoje pažnje prema detaljima. Mab-ove suvremene kolekcije namještaja u skladu su s vremenom i potražnjom na tržištu. Proizvodi su izrađeni uz pomoć inovativnih tehnologija. Usmjereni su na talijansko i međunarodno tržište. Mab-ova kolekcija dizajnerskih dječjih soba suvremenog su stila koje će pružiti profinjeni dodir svakoj dječjoj sobi i staviti osmijeh na lice vašim najmlađim ukućanima.

Lago - dizajnerske dječje dobe po mjeri

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerske dječje sobe po mjeri izrađene su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Zava - dizajnerska unutarnja rasvjeta

Zava je osnovana 1982. godine od strane Franca Zavarisea. Tvrtka radi s metalom definirajući svoju povijest iz godine u godinu. Zahvaljujući zanatskim vještinama pridonose stvaranju jedinstvenih ručnih vještina. Franco Zavarise od početka kombinira svoje dugogodišnje iskustvo u obradi metala s velikom strašću prema rasvjeti. Zava dizajnerska unutarnja rasvjeta sa svojom će konzistencijom željeza, otpornosti materijala te neprobojne svjetlosti prilagoditi svakome domu.

Ideal lux - dizajnerska unutarnja rasvjeta

Ideal lux osnovan je 1974. godine. Nude jedinstvenu robnu marku s najširim izborom različitih stilova. Posluju na međunarodnoj razini. Proizvodi su klasičnog i modernog dekorativnog stila. Posvećeni su ljudima kako bi ih bolje razumjeli te zadovoljili ne samo njihove želje i potrebe već i stil života. Jednostavnost i transparetnost Ideal lux dizajnerske unutarnje rasvjete potaknuti će inspiraciju kod svakog klijenta i unijeti vrhunski dizajn u svaki prostor.

Foscarini - dizajnerska unutarnja rasvjeta

Foscarini dizajnira i proizvodi ukrasne svjetiljke. Svjetla su dizajnirana da pretvaraju prostore, donose ljepotu i probude emocije. Foscarini dizajnira svoje proizvode bez ograničenja što znači slobodna ideja. Surađuju s međunarodnim dizajnerima i majstorima rasvjete. Foscarini dizajnerska unutarnja rasvjeta prilagodit će se svakoj prostoriji te doprinijeti cjelokupnom izgledu vašeg doma.

Porada - dizajnerske sjedeće garniture

Porada je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog namještaja. Izvrsna kvaliteta i veliko iskustvo u proizvodnji namještaja njihov je zaštitni i dobro definiran identitet. Proizvodi koji doprinose dizajnu domaćeg okruženja u kojem su zadovoljene svakodnevne životne potrebe. Kolekcija Porade je široka i raznolika sastoji se od mnoštva prigodnog namještaja razvijenog u suradnji s dizajnerima. Ulažu svu brigu i strast u svoj svakodnevni posao. Porada dizajnerske sjedeće garniture izrađene su od kvalitetnog materijala koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Moroso - dizajnerske sjedeće garniture

Moroso je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Moroso je vodeća tvrtka za projekte unutarnjeg dizajna na talijanskom i međunarodnom tržištu koristeći dugogodišnju predanost, vještinu i brigu majstora koji rade zajedno s najznačajnijim i najtalentiranijim svjetskim dizajnerima, mogu pretvoriti ideje i koncepte u proizvode i projekte koji zadovoljavaju zahtjeve klijenata. Nude kvalitetne proizvode upotrebom visokokvalitetnih materijala i istinskoj pažnji prema detaljima. Istraživanje, talent, stručnost, geografija: kvaliteta Moroso proizvoda je zbroj svih tih faktora kako bi svaki pojedini proizvod bio jedinstven. Moroso dizajnerske sjedeće ponudit će najbolje od kvalitete i dizajna te pružiti jedinstven izgled svakom prostoru.

Minotti - dizajnerske sjedeće garniture

Minotti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog i klasičnog modernog namještaja širom svijeta. Ključnu ulogu u proizvodnji radi Minotti Studio, srce i um tvrtke, koji objedinjuje sve vještine kreativnog lanca opskrbe arhitekture od dizajna interijera, od prototipa do inženjerstva, od grafike do vizualnog, od marketinga do komunikacije. Minotti Studio daje oblik idejama i projektima dizajnera, usmjeravajući svoju kreativnu energiju u razvoj unutarnjih i vanjskih kolekcija za sve rezidencijalne i vanjske segmente. Svake godine Minotti predstavlja novu kolekciju namještaja. Svaka nova kolekcija nadahnuta je raspoloženjem informiranom atmosferom koja se prenosi s proizvoda na okruženje, stvaranjem jedinstvenih pozadina i potrazi za originalnim kombinacijama materijala i boja te stiliziranju. Svaki detalj doprinosi stvaranju doživljaja koji ostavlja neopisiv dojam u očima klijenta. Minotti dizajnerske sjedeće garniture inovativnog su i originalnog dizajna koje će u potpunosti preurediti svačiji prostor te pružiti udobnost doma.

Lago - dizajnerske sjedeće garniture

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerske garniture izrađene su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Flexform - dizajnerske sjedeće garniture

Flexform je talijansko industrijsko poduzeće s čvrstom kulturom stručnosti u proizvodnji namještaja koji su cijenjeni zbog njihove visoke kvalitete. Flexform proizvodi veliku kolekciju namještaja za dom koji odiše profinjenom sofisticiranošću, od izvanredne konzistentnosti dizajna, nenadmašne udobnosti i vrhunske kvalitete. Proizvodi fleksibilnih proizvoda izrađeni su da daju stil i eleganciju stambenim i ugostiteljskim prostorima. Flexform predlaže širok raspon dizajnerskih sjedećih garnitura izrađenih od vrhunskih materijala pogodnih za svačiji dom.

Desiree - dizajnerske sjedeće garniture

Desiree je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Proizvodnja koja je 100% proizvedena u Italiji. Proizvodi Desire proizvođača dizajnirani su tako da zadovoljavaju suvremene životne potrebe te su izrađeni od kvalitetnih, prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala. Surađuju s raznim vrhunskim dizajnerima. Kvaliteta Desiree proizvoda ovisi o obradi kao i korištenim materijalima. Ručna izrada koju obavljaju daje gotovom proizvodu elegantan, prilagođen dodir, dok mehanizirana obrada jamči kvalitetu. Desiree dizajnerski sjedeće garniture prilagodit će se svakom prostoru i udovoljiti svačijim željama i potrebama.

Lago - dizajnerski stolovi i stolice po mjeri

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerski stolovi i stolice izrađeni su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Minotti - dizajnerski stolovi i stolice

Minotti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog i klasičnog modernog namještaja širom svijeta. Ključnu ulogu u proizvodnji radi Minotti Studio, srce i um tvrtke, koji objedinjuje sve vještine kreativnog lanca opskrbe arhitekture od dizajna interijera, od prototipa do inženjerstva, od grafike do vizualnog, od marketinga do komunikacije. Minotti Studio daje oblik idejama i projektima dizajnera, usmjeravajući svoju kreativnu energiju u razvoj unutarnjih i vanjskih kolekcija za sve rezidencijalne i vanjske segmente. Svake godine Minotti predstavlja novu kolekciju namještaja. Svaka nova kolekcija nadahnuta je raspoloženjem informiranom atmosferom koja se prenosi s proizvoda na okruženje, stvaranjem jedinstvenih pozadina i potrazi za originalnim kombinacijama materijala i boja te stiliziranju. Svaki detalj doprinosi stvaranju doživljaja koji ostavlja neopisiv dojam u očima klijenta. Minotti dizajnerski stolovi i stolice inovativnog su i originalnog dizajna koje će u potpunosti preurediti svačiji prostor te pružiti udobnost doma.

Flexform - dizajnerski stolovi i stolice

Flexform - dizajnerski stolovi i stolice

Kristalia - dizajnerski stolovi i stolice

Kristalia je tvrtka za proizvodnju dizajnerskog namještaja koja se nalazi u Italiji. Uz pomoć dizajnera izrađuju inovativne, pametne, korisne i lijepe proizvode. Namještaj je dugotrajan samim time Kristalia ima cilj da klijenti mogu uživati u njemu do kraja života.
Kristalia dizajnerski stolovi i stolice upotpunit će moderni i inovativni izgled svakog doma te će pružiti kvalitetu i održivost.

Porada - dizajnerski stolovi i stolice

Porada je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog namještaja. Izvrsna kvaliteta i veliko iskustvo u proizvodnji namještaja njihov je zaštitni i dobro definiran identitet.
Proizvodi koji doprinose dizajnu domaćeg okruženja u kojem su zadovoljene svakodnevne životne potrebe. Kolekcija Porade je široka i raznolika sastoji se od mnoštva prigodnog namještaja razvijenog u suradnji s dizajnerima. Ulažu svu brigu i strast u svoj svakodnevni posao.
Porada dizajnerski stolovi i stolice izrađeni su od kvalitetnog drveta koji zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Tonin Casa - kvalitetni stolovi i stolice

Tonin casa je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Namještaj je izrađen u Italiji i pruža najbolju kvalitetu koju klijent može imati.
Smatraju kako efektivan projekt dolazi iz efektivne komunikacije s klijentom. Stoga u suradnji s klijentima izrađuju dizajniran, inovativan i luksuzan namještaj. Glavni cilj tvrtke Tonin casa je izraditi besprijekoran i dugotrajan namještaj. Tonin casa kvalitetni stolovi i stolice suvremenog su dizajna pomiješani s najluksuznijim, dragocjenim i visoko ocijenjenim materijalima.
 

Moroso - kvalitetni stolovi i stolice

Moroso je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Moroso je vodeća tvrtka za projekte unutarnjeg dizajna na talijanskom i međunarodnom tržištu koristeći dugogodišnju predanost, vještinu i brigu majstora koji rade zajedno s najznačajnijim i najtalentiranijim svjetskim dizajnerima, mogu pretvoriti ideje i koncepte u proizvode i projekte koji zadovoljavaju zahtjeve klijenata. Nude kvalitetne proizvode upotrebom visokokvalitetnih materijala i istinskoj pažnji prema detaljima.

Istraživanje, talent, stručnost, geografija: kvaliteta Morosovih proizvoda je zbroj svih tih faktora kako bi svaki pojedini proizvod bio jedinstven.
Moroso kvalitetni stolovi i stolice ponudit će najbolje od kvalitete i dizajna te pružiti jedinstven izgled svakom prostoru.
 

Sangiacomo - talijanski ormari po mjeri

Sangiacomo je tvrtka za proizvodnju namještaja koja se nalazi u Italiji. Sangiacomo pažljivo prati razvoj tržišta, istražuje estetske i funkcionalne kvalitete te imaju pažljivo odabir materijala koji daje dodatnu vrijednost proizvoda gdje se razlikuje od konkurencije.

Neprekidno poboljšanje performansi i ulaganja u istraživanje i razvoj temeljna su dužnost tvrtke koja želi zadržati stalno visoko zadovoljstvo klijenata. Uz Sangiacomo talijanske ormare po mjeri doživite iskustvo ormara kakvog ste oduvijek željeli. Ogledajte se u okruženju koje odražava vaš ukus i dušu.
 

Mab - talijanski ormari po mjeri

Mab je talijanska tvrtka koja se bavi izgradnjom i prodajom kućnog namještaja. Jedna je od najdinamičnijih proizvođača namještaja u suvremenom stilu u Italiji. Najpoznatiji su dobavljači spavaćih soba zbog svoje pažnje prema detaljima. Mab-ove suvremene kolekcije namještaja u skladu su s vremenom i potražnjom na tržištu. Proizvodi su izrađeni uz pomoć inovativnih tehnologija. Usmjereni su na talijansko i međunarodno tržište. Mab-ova kolekcija talijanskih ormara suvremenog stila pruža profinjeni dodir dnevnim i spavaćim prostorima.
Pametna, funkcionalna rješenja čak i za najizazovnije prostore u vašem domu.
 

Lago - talijanski ormari po mjeri

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta.
Moderni, inovativni i šareni. Lago ormari po mjeri postaju element unutarnje arhitekture koji se prilagođavaju prostorima i potrebama klijenata.
Dizajnirani po vašoj želji.

Sangiacomo - talijanski dizajnerski kreveti

Sangiacomo je tvrtka za proizvodnju namještaja koja se nalazi u Italiji. Sangiacomo pažljivo prati razvoj tržišta, istražuje estetske i funkcionalne kvalitete te imaju pažljivo odabir materijala koji daje dodatnu vrijednost proizvoda gdje se razlikuje od konkurencije. Neprekidno poboljšanje performansi i ulaganja u istraživanje i razvoj temeljna su dužnost tvrtke koja želi zadržati stalno visoko zadovoljstvo klijenata. Uz Sangiacomo talijanske dizajnerske krevete doživite iskustvo kakvo ste oduvijek željeli. Ogledajte se u okruženju koje odražava vaš ukus i dušu.

Minotti - dizajnerski kreveti po mjeri

Minotti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog i klasičnog modernog namještaja širom svijeta. Ključnu ulogu u proizvodnji radi Minotti Studio, srce i um tvrtke, koji objedinjuje sve vještine kreativnog lanca opskrbe arhitekture od dizajna interijera, od prototipa do inženjerstva, od grafike do vizualnog, od marketinga do komunikacije. Minotti Studio daje oblik idejama i projektima dizajnera, usmjeravajući svoju kreativnu energiju u razvoj unutarnjih i vanjskih kolekcija za sve rezidencijalne i vanjske segmente. Svake godine Minotti predstavlja novu kolekciju namještaja. Svaka nova kolekcija nadahnuta je raspoloženjem informiranom atmosferom koja se prenosi s proizvoda na okruženje, stvaranjem jedinstvenih pozadina i potrazi za originalnim kombinacijama materijala i boja te stiliziranju. Svaki detalj doprinosi stvaranju doživljaja koji ostavlja neopisiv dojam u očima klijenta. Minotti dizajnerski kreveti po mjeri inovativnog su i originalnog dizajna koje će u potpunosti preurediti svačiji prostor te pružiti udobnost doma.

Mab - talijanski dizajnerski kreveti po mjeri

Mab je talijanska tvrtka koja se bavi izgradnjom i prodajom kućnog namještaja. Jedna je od najdinamičnijih proizvođača namještaja u suvremenom stilu u Italiji. Najpoznatiji su dobavljači spavaćih soba zbog svoje pažnje prema detaljima. Mab-ove suvremene kolekcije namještaja u skladu su s vremenom i potražnjom na tržištu. Proizvodi su izrađeni uz pomoć inovativnih tehnologija. Usmjereni su na talijansko i međunarodno tržište. Mab-ova kolekcija talijanskih i dizajnerskih kreveta suvremenog stila pruža profinjeni dodir spavaćim prostorima.

Lago - dizajnerski kreveti po mjeri

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerski kreveti po mjeri izrađeni su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Flexform - dizajnerski kreveti po mjeri

Flexform je talijansko industrijsko poduzeće s čvrstom kulturom stručnosti u proizvodnji namještaja koji su cijenjeni zbog njihove visoke kvalitete. Flexform proizvodi veliku kolekciju namještaja za dom koji odiše profinjenom sofisticiranošću, od izvanredne konzistentnosti dizajna, nenadmašne udobnosti i vrhunske kvalitete. Proizvodi fleksibilnih proizvoda izrađeni su da daju stil i eleganciju stambenim i ugostiteljskim prostorima. Flexform predlaže širok raspon dizajnerskih kreveta izrađenih od vrhunskih materijala pogodnih za svačiji dom.

Desiree - dizajnerski kreveti po mjeri

Desiree je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Proizvodnja koja je 100% proizvedena u Italiji. Proizvodi Desire proizvođača dizajnirani su tako da zadovoljavaju suvremene životne potrebe te su izrađeni od kvalitetnih, prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala. Surađuju s raznim vrhunskim dizajnerima. Kvaliteta Desiree proizvoda ovisi o obradi kao i korištenim materijalima. Ručna izrada koju obavljaju daje gotovom proizvodu elegantan, prilagođen dodir, dok mehanizirana obrada jamči kvalitetu. Desiree dizajnerski kreveti po mjeri prilagodit će se svakom prostoru i udovoljiti svačijim željama i potrebama.

Tonin Casa - kvalitetni stolići po mjeri

Tonin casa je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Namještaj je izrađen u Italiji i pruža najbolju kvalitetu koju klijent može imati. Smatraju kako efektivan projekt dolazi iz efektivne komunikacije s klijentom. Stoga u suradnji s klijentima izrađuju dizajniran, inovativan i luksuzan namještaj. Glavni cilj tvrtke Tonin casa je izraditi besprijekoran i dugotrajan namještaj. Tonin casa kvalitetni stolići po mjeri suvremenog su dizajna pomiješani s najluksuznijim, dragocjenim i visoko ocijenjenim materijalima.

Porada - dizajnerski stolići po mjeri

Porada je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog namještaja. Izvrsna kvaliteta i veliko iskustvo u proizvodnji namještaja njihov je zaštitni i dobro definiran identitet. Proizvodi koji doprinose dizajnu domaćeg okruženja u kojem su zadovoljene svakodnevne životne potrebe. Kolekcija Porade je široka i raznolika sastoji se od mnoštva prigodnog namještaja razvijenog u suradnji s dizajnerima. Ulažu svu brigu i strast u svoj svakodnevni posao. Porada dizajnerski stolići izrađeni su od kvalitetnog materijala koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Moroso - kvalitetni stolići po mjeri

Moroso je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Moroso je vodeća tvrtka za projekte unutarnjeg dizajna na talijanskom i međunarodnom tržištu koristeći dugogodišnju predanost, vještinu i brigu majstora koji rade zajedno s najznačajnijim i najtalentiranijim svjetskim dizajnerima, mogu pretvoriti ideje i koncepte u proizvode i projekte koji zadovoljavaju zahtjeve klijenata. Nude kvalitetne proizvode upotrebom visokokvalitetnih materijala i istinskoj pažnji prema detaljima. Istraživanje, talent, stručnost, geografija: kvaliteta Moroso proizvoda je zbroj svih tih faktora kako bi svaki pojedini proizvod bio jedinstven. Moroso kvalitetni stolići po mjeri ponudit će najbolje od kvalitete i dizajna te pružiti jedinstven izgled svakom prostoru.

Minotti - dizajnerski stolići po mjeri

Minotti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog i klasičnog modernog namještaja širom svijeta. Ključnu ulogu u proizvodnji radi Minotti Studio, srce i um tvrtke, koji objedinjuje sve vještine kreativnog lanca opskrbe arhitekture od dizajna interijera, od prototipa do inženjerstva, od grafike do vizualnog, od marketinga do komunikacije. Minotti Studio daje oblik idejama i projektima dizajnera, usmjeravajući svoju kreativnu energiju u razvoj unutarnjih i vanjskih kolekcija za sve rezidencijalne i vanjske segmente. Svake godine Minotti predstavlja novu kolekciju namještaja. Svaka nova kolekcija nadahnuta je raspoloženjem informiranom atmosferom koja se prenosi s proizvoda na okruženje, stvaranjem jedinstvenih pozadina i potrazi za originalnim kombinacijama materijala i boja te stiliziranju. Svaki detalj doprinosi stvaranju doživljaja koji ostavlja neopisiv dojam u očima klijenta. Minotti dizajnerski stolići po mjeri inovativnog su i originalnog dizajna koje će u potpunosti preurediti svačiji prostor te pružiti udobnost doma.

Lago - dizajnerski stolići po mjeri

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerski stolići izrađeni su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

La Primavera - talijanski stolići po mjeri

La Primavera je talijanska tvrtka koja više od 50 godina izrađuje namještaj. Zajedno s prijedlozima suvremenog ukusa i čistoći dizajna spojit će bogatstvo ukupnog stila. Presjedaju tržištima ne samu u Italiji već i u cijelom svijetu kroz široku mrežu preprodavača. Njihova tajna je u strogom nadzoru svih faza opskrbnog lanca od nabave materijala do stvaranja svakog pojedinog elementa. La Primavera talijanski stolići po mjeri zadovoljavaju najrazličitije potrebe i želje klijenata.

Flexform - dizajnerski stolići po mjeri

Flexform je talijansko industrijsko poduzeće s čvrstom kulturom stručnosti u proizvodnji namještaja koji su cijenjeni zbog njihove visoke kvalitete. Flexform proizvodi veliku kolekciju namještaja za dom koji odiše profinjenom sofisticiranošću, od izvanredne konzistentnosti dizajna, nenadmašne udobnosti i vrhunske kvalitete. Proizvodi fleksibilnih proizvoda izrađeni su da daju stil i eleganciju stambenim i ugostiteljskim prostorima. Flexform predlaže širok raspon dizajnerskih stolova i stolica izrađenih od vrhunskih materijala pogodnih za svačiji dom.

Desiree - dizajnerski stolići po mjeri

Desiree je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Proizvodnja koja je 100% proizvedena u Italiji. Proizvodi Desire proizvođača dizajnirani su tako da zadovoljavaju suvremene životne potrebe te su izrađeni od kvalitetnih, prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala. Surađuju s raznim vrhunskim dizajnerima. Kvaliteta Desiree proizvoda ovisi o obradi kao i korištenim materijalima. Ručna izrada koju obavljaju daje gotovom proizvodu elegantan, prilagođen dodir, dok mehanizirana obrada jamči kvalitetu. Desiree dizajnerski stolići po mjeri prilagodit će se svakom prostoru i udovoljiti svačijim željama i potrebama.

Cattelan - dizajnerski stolići po mjeri

Cattelan Italia bavi se proizvodnjom i dizajnom modernog namještaja. Funkcionalnost i dizajn sjedinjuju se u savršenom skladu koji Cattelan Italia namještaj čini autentičnom ikonom Italije. Posebnost njihovog namještaja je ta što omogućuje stvaranje elegantnih prostora u domu zahvaljujući kvalitetnom materijalu i lakoći izrade. Daju naglasak na životne prostore spajajući praktičnost i estetsku sofisticiranost. Cattelan Italia dizajnerski stolići po mjeri elegantnog su i modernog izgleda te su izrađeni od najboljih materijala.

Tonin casa - dizajnerski dodaci za namještaj

Tonin casa je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Namještaj je izrađen u Italiji i pruža najbolju kvalitetu koju klijent može imati. Smatraju kako efektivan projekt dolazi iz efektivne komunikacije s klijentom. Stoga u suradnji s klijentima izrađuju dizajniran, inovativan i luksuzan namještaj. Glavni cilj tvrtke Tonin casa je izraditi besprijekoran i dugotrajan namještaj. Tonin casa dizajnerski dodaci za namještaj suvremenog su dizajna pomiješani s najluksuznijim, dragocjenim i visoko ocijenjenim materijalima.

Porada - dizajnerski dodaci za namještaj

Porada je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog namještaja. Izvrsna kvaliteta i veliko iskustvo u proizvodnji namještaja njihov je zaštitni i dobro definiran identitet. Proizvodi koji doprinose dizajnu domaćeg okruženja u kojem su zadovoljene svakodnevne životne potrebe. Kolekcija Porade je široka i raznolika sastoji se od mnoštva prigodnog namještaja razvijenog u suradnji s dizajnerima. Ulažu svu brigu i strast u svoj svakodnevni posao. Porada dizajnerski dodaci za namještaj izrađeni su od kvalitetnog materijala koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Lago - dizajnerski dodaci za namještaj

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerski dodaci za namještaj izrađeni su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Cattelan - dizajnerski dodaci za namještaj

Cattelan Italia bavi se proizvodnjom i dizajnom modernog namještaja. Funkcionalnost i dizajn sjedinjuju se u savršenom skladu koji Cattelan Italia namještaj čini autentičnom ikonom Italije. Posebnost njihovog namještaja je ta što omogućuje stvaranje elegantnih prostora u domu zahvaljujući kvalitetnom materijalu i lakoći izrade. Daju naglasak na životne prostore spajajući praktičnost i estetsku sofisticiranost. Cattelan Italia dizajnerski dodaci za namještaj elegantnog su i modernog izgleda te su izrađeni od najboljih materijala.

Minotti - dizajnerski regali po mjeri

Minotti je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog i klasičnog modernog namještaja širom svijeta. Ključnu ulogu u proizvodnji radi Minotti Studio, srce i um tvrtke, koji objedinjuje sve vještine kreativnog lanca opskrbe arhitekture od dizajna interijera, od prototipa do inženjerstva, od grafike do vizualnog, od marketinga do komunikacije. Minotti Studio daje oblik idejama i projektima dizajnera, usmjeravajući svoju kreativnu energiju u razvoj unutarnjih i vanjskih kolekcija za sve rezidencijalne i vanjske segmente. Svake godine Minotti predstavlja novu kolekciju namještaja. Svaka nova kolekcija nadahnuta je raspoloženjem informiranom atmosferom koja se prenosi s proizvoda na okruženje, stvaranjem jedinstvenih pozadina i potrazi za originalnim kombinacijama materijala i boja te stiliziranju. Svaki detalj doprinosi stvaranju doživljaja koji ostavlja neopisiv dojam u očima klijenta. Minotti dizajnerski regali po mjeri inovativnog su i originalnog dizajna koje će u potpunosti preurediti svačiji prostor te pružiti udobnost doma.

Tonin Casa - dizajnerski regali po mjeri

Tonin casa je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja. Namještaj je izrađen u Italiji i pruža najbolju kvalitetu koju klijent može imati. Smatraju kako efektivan projekt dolazi iz efektivne komunikacije s klijentom. Stoga u suradnji s klijentima izrađuju dizajniran, inovativan i luksuzan namještaj. Glavni cilj tvrtke Tonin casa je izraditi besprijekoran i dugotrajan namještaj. Tonin casa dizajnerski regali po mjeri suvremenog su dizajna pomiješani s najluksuznijim, dragocjenim i visoko ocijenjenim materijalima.

Sangiacomo - talijanski regali po mjeri

Sangiacomo je tvrtka za proizvodnju namještaja koja se nalazi u Italiji. Sangiacomo pažljivo prati razvoj tržišta, istražuje estetske i funkcionalne kvalitete te imaju pažljivo odabir materijala koji daje dodatnu vrijednost proizvoda gdje se razlikuje od konkurencije. Neprekidno poboljšanje performansi i ulaganja u istraživanje i razvoj temeljna su dužnost tvrtke koja želi zadržati stalno visoko zadovoljstvo klijenata. Uz Sangiacomo talijanske regale po mjeri doživite iskustvo kakvo ste oduvijek željeli. Ogledajte se u okruženju koje odražava vaš ukus i dušu.

Rimadesio - dizajnerski regali po mjeri

Rimadesio je tvrtka koja se bavi dizajnom i proizvodnjom namještaja. Kvaliteta radnog okruženja, profesionalnost i zadovoljstvo tima ključni su zahtjevi za osiguravanje kvalitete Rimadesio proizvoda. Nude široki izbor materijala i ekskluzivnih završnih obrada. Surađuju s visoko specijaliziranim stručnjacima i dizajnerima. Rimadesio regali po mjeri svojim će savršenim izgledom i vrhunskom kvalitetom prilagoditi svakome kućanstvu.

Porada - dizajnerski regali po mjeri

Porada je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dizajnerskog namještaja. Izvrsna kvaliteta i veliko iskustvo u proizvodnji namještaja njihov je zaštitni i dobro definiran identitet. Proizvodi koji doprinose dizajnu domaćeg okruženja u kojem su zadovoljene svakodnevne životne potrebe. Kolekcija Porade je široka i raznolika sastoji se od mnoštva prigodnog namještaja razvijenog u suradnji s dizajnerima. Ulažu svu brigu i strast u svoj svakodnevni posao. Porada dizajnerski regali po mjeri izrađeni su od kvalitetnog materijala koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Lago - dizajnerski regali po mjeri

Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago dizajnerski regali po mjeri izrađeni su prema potrebama klijenta. Njihova boja, dizajn koji spaja udobnost i originalnost savršeno će se uklopiti u svačiji dom.

Tomasella - dizajnerske spavaće sobe po mjeri

Tomasella tvrtka se bavi proizvodnjom modernog, funkcionalnog i dizajniranog namještaja po mjeri koji zadovoljava potrebe stalnog razvijajućeg dnevnog namještaja. Pružaju maksimalnu modularnost kompozicije, dizajn, estetsku pročišćenost, esenciju te sitne završne obrade. Tomasella dizajnerski spavaće sobe po mjeri opremljene su brojnim vrstama unutarnje opreme za organiziranje prostora i mogu se prilagoditi izboru raznih esencija, boja i oblika u svakom domu.

Sangiacomo - dizajnerske spavaće dobe po mjeri

Sangiacomo je tvrtka za proizvodnju namještaja koja se nalazi u Italiji. Sangiacomo pažljivo prati razvoj tržišta, istražuje estetske i funkcionalne kvalitete te imaju pažljivo odabir materijala koji daje dodatnu vrijednost proizvoda gdje se razlikuje od konkurencije. Neprekidno poboljšanje performansi i ulaganja u istraživanje i razvoj temeljna su dužnost tvrtke koja želi zadržati stalno visoko zadovoljstvo klijenata. Uz Sangiacomo spavaće sobe po mjeri doživite iskustvo kakvo ste oduvijek željeli. Ogledajte se u okruženju koje odražava vaš ukus i dušu.

Mab - dizajnerske spavaće dobe po mjeri

Mab je talijanska tvrtka koja se bavi izgradnjom i prodajom kućnog namještaja. Jedna je od najdinamičnijih proizvođača namještaja u suvremenom stilu u Italiji. Najpoznatiji su dobavljači spavaćih soba zbog svoje pažnje prema detaljima. Mab-ove suvremene kolekcije namještaja u skladu su s vremenom i potražnjom na tržištu. Proizvodi su izrađeni uz pomoć inovativnih tehnologija. Usmjereni su na talijansko i međunarodno tržište. Mab-ova kolekcija dizajnerskih spavaćih soba suvremenog su stila koje će pružiti profinjeni dodir spavaćim prostorima. Pametna, funkcionalna riješenja čak i za najizazovnije klijente.

Lago - talijanske moderne kuhinje po mjeri

Lago talijanske kuhinje Lago je talijanska tvrtka koja dizajnira i proizvodi moderni namještaj po mjeri ne samo za sobe u kući nego i za javne prostore poput hotela, restorana, trgovina te radnih mjesta. Lago kuhinje dizajnirane po mjeri zadovoljit će svaku želju klijenata od vlastitog otoka, poluotoka, okrugle ili suspendirane kuhinje pa sve do nijansi i modela koji će upotpuniti cjelokupni rezultat. Upotpunite svoju kuhinju visećim stolovima, modularnim smočnicama i dizajnerskim stolicama. Uz Lago dizajn do savršenog izgleda kuhinje.

Doimo Cucine - moderne kuhinje po mjeri

Doimo Cucine je talijanska tvrtka koja izrađuje modularne moderne kuhinje s prilagođenim i brojnim opcijama.
Njihove kuhinje po mjeri su suvremene, elegantne, minimalističke ili romantične. Doimo cucine je kvalitetan namještaj savršeno dizajniran za bilo koji ukus.
Zadovoljit će svaku želju klijenta i upotpuniti izgled doma.

Varaschin - namještaj za terase i vanjske prostore

Varaschin je tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja za terase i vanjske prostore. Uz kolekciju na otvorenom, Varaschin proizvodi i proizvode za unutarnju ponudu, a potpisuju ih i najprestižnija imena u talijanskom i međunarodnom dizajnu. Pozornost na detalje, originalnost i estetska njega osnovna su obilježja Varaschin proizvoda koji su jedinstveni, sofisticirani i elegantni. Varaschin namještaj za terase i vanjske prostore povezat će vaš vanjski prostor sa zatvorenim i uravnotežiti estetski izgled s udobnošću.

Roberti - namještaj za terase i vanjske prostore

Roberti je talijanska obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom namještaja na otvorenom. Kolekcije Roberti namještaja od početka su igrale veliku ulogu u dizajnu s najnovijim stilskim trendovima i oblika i materijala. Kombiniraju estetski izgled s udobnošću. Veliki raspon vanjskog namještaja omogućuje im da kontinuirano uređuju različite životne prostore. Sposobnost stručnog zanata u kombinaciji s modernim procesima i tehnologijom te visokokvalitetnim materijalima omogućava postizanje izvrsnih standarda kvalitete. Roberti namještaj za terase i vanjske prostore svojom će kvalitetom i modernim dizajnom urediti svaku terasu ili vanjski prostor vašeg doma.

Adriani e rossi - dekoracije za dom

Adriani e rossi je tvrtka koja se bavi proizvodnjom dekoracija za dom. Kreativnost i originalnost razlikuje ih od ostalih tvrtki. Kombiniraju najsuvremenije materijale kako bi stvorili vrhunske proizvode. Iskustvo koje Adriani e rossi posjeduje potaknut će i zadiviti čak i najzahtjevniju međunarodnu potražnju Adriani e rossi dekoracije za dom prilagodit će se svim željama i potrebama klijenta.

La Primavera - talijanski stolovi i stolice

La Primavera je talijanska tvrtka koja više od 50 godina izrađuje namještaj. Zajedno s prijedlozima suvremenog ukusa i čistoći dizajna spojit će bogatstvo ukupnog stila. Presjedaju tržištima ne samu u Italiji već i u cijelom svijetu kroz široku mrežu preprodavača. Njihova tajna je u strogom nadzoru svih faza opskrbnog lanca od nabave materijala do stvaranja svakog pojedinog elementa. La Primavera talijanski stolovi i stolice zadovoljavaju najrazličitije potrebe i želje klijenata.

Cattelan Italia - dizajnerski stolovi i stolice

Cattelan Italia bavi se proizvodnjom i dizajnom modernog namještaja. Funkcionalnost i dizajn sjedinjuju se u savršenom skladu koji Cattelan Italia namještaj čini autentičnom ikonom Italije. Posebnost njihovog namještaja je ta što omogućuje stvaranje elegantnih prostora u domu zahvaljujući kvalitetnom materijalu i lakoći izrade. Daju naglasak na životne prostore spajajući praktičnost i estetsku sofisticiranost. Cattelan Italia dizajnerski stolovi i stolice elegantnog su i modernog izgleda te su izrađeni od najboljih materijala.

Bonaldo - dizajnerski stolovi i stolice

Bonaldo je tvrtka koja se već 80 godina bavi proizvodnjom namještaja. Bonaldo proizvodi su nastali u Italiji i dizajnirani od strane domaćih i međunarodnih dizajnera. Tijekom postojanja usavršili su proizvodni proces zadržavajući kreativnost, kvalitetu i inovativnost. Bonaldo dizajnerski stolovi i stolice najbolje će interpretirati potrebe suvremenog društva i probuditi emocije na prvi pogled.

Tomasella - dizajnerski regali po mjeri

Tomasella tvrtka se bavi proizvodnjom modernog, funkcionalnog i dizajniranog namještaja po mjeri koji zadovoljava potrebe stalnog razvijajućeg dnevnog namještaja. Pružaju maksimalnu modularnost kompozicije, dizajn, estetsku pročišćenost, esenciju te sitne završne obrade. Tomasella dizajnerski regali po mjeri opremljeni su brojnim vrstama unutarnje opreme za organiziranje prostora i mogu se prilagoditi izboru raznih esencija, boja i oblika u svakom domu.

Santalucia Mobili - dizajnerski regali po mjeri

Santalucia Mobili vodeća je tvrtka u dizajnu i proizvodnji namještaja za kuće i hotele. Najvažnije točke u koje ulažu su: zadovoljstvo klijenta, iščekivanje tržišta, fleksibilnost u ponudi proizvoda i usluga. Kvalitetom i kolekcijama svojih proizvoda održavaju suvremeni način življenja. Strast koju Santalucia Mobili ulaže u proizvodnju i dizajn oduševit će svakoga. Santalucia Mobili dizajnerski regali po mjeri zadovoljit će i one najzahtjevnije klijenta.

Cattelan Italia - dizajnerski regali po mjeri

Cattelan Italia bavi se proizvodnjom i dizajnom modernog namještaja. Funkcionalnost i dizajn sjedinjuju se u savršenom skladu koji Cattelan Italia namještaj čini autentičnom ikonom Italije. Posebnost njihovog namještaja je ta što omogućuje stvaranje elegantnih prostora u domu zahvaljujući kvalitetnom materijalu i lakoći izrade. Daju naglasak na životne prostore spajajući praktičnost i estetsku sofisticiranost. Cattelan Italia dizajnerski regali po mjeri elegantnog su i modernog izgleda te su izrađeni od najboljih materijala.

Bonaldo - dizajnerski regali po mjeri

Bonaldo je tvrtka koja se već 80 godina bavi proizvodnjom namještaja. Bonaldo proizvodi su nastali u Italiji i dizajnirani od strane domaćih i međunarodnih dizajnera. Tijekom postojanja usavršili su proizvodni proces zadržavajući kreativnost, kvalitetu i inovativnost. Bonaldo dizajnerski regali po mjeri najbolje će interpretirati potrebe suvremenog društva i probuditi emocije na prvi pogled.

Artemide - dizajnerska unutarnja rasvjeta

Artemide je jedna od najpoznatijih svjetskih tvrtki za osvjetljenje. Artemide se može pohvaliti visokim vještinama u dizajnu i inovacijama svjetla, s proizvodima koji potječu od istraživanja i kvalitetne izrade. Njihovi proizvodi izloženi su u većini muzeja moderne umjetnosti i dizajnerskih zbirki. Surađuju s najpoznatijim međunarodnim dizajnerima i aktivno promoviraju radionice za školama dizajna kako bi pronašli najbolje mlade talente. Artemide dizajnerska unutarnja rasvjeta savršen je izraz održivog dizajna i vrhunske kvalitete.

Walco - dizajnerski uredski namještaj po mjeri

Walco je tvrtka koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i montažom namještaja. Osnovana je 1996. godine u Italiji. Njihovi proizvodi nude se na talijanskom i inozemnom tržištu. Zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih kupaca u području namještaja i dodataka za ured. Uz Walco dizajnerski uredski namještaj do savršenog izgleda vašeg doma.

Imate pitanja ili prijedloga suradnje? Stojimo vam na raspolaganju!

Kontaktirajte nas